1/13

Newly built

wooden

house

The idea of the project was to have a strong connection between the inside and the outside space. This thing was allowed by the U-shaped Patio that is surrounded by the two extensions with large windows. The kitchen was planned in the right extension and the office in the left extensions, which allows a view that passes from the inside space through the outside space and then back to the inside, allowing a visual space flow.

The second floor is composed by the master bedroom with a walk-in dressing and a private bathroom and a guest-bedroom with a walk-in shower.

The attic was designed to be used as a hobby room.

WHAT

Single Family

House

WHERE

Mechelen

WHEN

July 2018

GET IN 
TOUCH

64 Rue de la Station de Woluwe

1200 BRUSSELS

Tel 0032 486 174 837, Email malinacostache@yahoo.com

© 2020 by MC Architecture

  • Instagram
  • LinkedIn